طرز تهیه کمپوت گیلاس
کمپوت گیلاس یکی از خوش طعم ترین دسرها و مواد غذایی می باشد که هم می توانید به صورت مستقیم آن را میل کنید و هم با خوراکی های دیگری مانند بستنی، کیک و… سرو نمایید.
مقدار شیرینی کمپوت گیلاس بسیار شخصی است و به نوع گیلاس شما هم بستگی دارد. ممکن است شما گیلاسی را خریداری کنید که بسیار شیرین باشد، از این رو شکر کمتری باید به آن اضافه کنید. همچنین ممکن است شخصی به شیرینی زیاد کمپوت علاقه نداشته باشد، از این رو می تواند شکر کمتری به آن بیفزاید.
پیش از هر چیز، بهتر است نگاهی به جدول ارزش غذایی این کمپوت داشته باشیم. جدول زیر برای افرادی که به سلامت غذایی خود اهمیت می دهند، کاربرد فراوانی دارد. آنچه که باید به آن دقت داشته باشید این است که مقادیر جدول زیر به ازای هر بار سرو کردن کمپوت گیلاس با استفاده که دستور تهیه ای است که در ادامه می توانید آن را مشاهده نمایید.
جدول ارزش غذایی کمپوت گیلاس
کالری | ۵۸ |
کل چربی | ۰ گرم |
چربی اشباع | ۰ گرم |
چربی چند غیر اشباع | ۰ گرم |
چربی تک غیر اشباع | ۰ گرم |
کل کربوهیدرات | ۱۵ گرم |
قند | ۱۳ گرم |
فیبر | ۱ گرم |
پروتئین | ۰ گرم |
سدیم | ۲ میلی گرم |
اکنون که با ارزش غذایی کمپوت گیلاس بیشتر آشنا شدید، با گومگ همراه باشید تا ساده ترین طرز تهیه آن را بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس
- ۲ فنجان گیلاس رسیده
- یک سوم فنجان آب
- ۱ قاشق غذاخوری نشاسته
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
- یک هشتم قاشق چایخوری جوز هندی تازه رنده شده (اختیاری)
طرز تهیه کمپوت گیلاس
- نشاسته، جوز هندی و پوست لیمو را در یک کاسه ریخته و هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.
- در یک قابلمه کوچک، گیلاس ها و شکر را به آب اضافه کنید و بگذاری بپزد. زمانی که به جوش آمد، آنقدر آن را هم بزنید تا تمام شکر حل شود و مقداری از مایع درون آن بخار شود. برای سرعت بخشیدن به کار می توانید حرارت را زیاد کنید.
- سپس مخلوطی را که در ابتدا تهیه کردید، به گیلاس ها اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید خوب بجوشد. باید تا زمانی که مایع درون قابلمه کاملا غلیظ شود، به این کار ادامه دهید (تقریبا ۱ دقیقه طول می کشد). پس از پایان کار، آن را از روی حرارت برداشته و درون یخچال بگذاری تا خنک شود.
- کمپوت گیلاس شما حاضر است!