طرز تهیه نوشیدنی لیمو و زنجبیل

طرز تهیه نوشیدنی لیمو و زنجبیل

نوشیدنی لیمو و زنجبیل یک نوشیدنی مناسب برای فصل تابستان و گرما می باشد

با گرم شدن هوا هیچ چیز دلچسب تر از یک نوشیدنی خنک و لذیذ نیست، اما برای لذت از این تجربه نیازی نیست به کافی شاپ و فروشگاه ها بروید و نوشیدنی های پر از شکر و کالری را انتخاب کنید.

دو ماده اصلی و تشکیل دهنده این نوشیدنی، هرکدام به تنهایی یک سم زدای بسیار قوی به حساب می آیند، علاوه بر آن زنجبیل خواص ضد عفونی کننده و ضد التهاب دارد و برای افرادی که از دردهای مفصلی رنج میبرند یک انتخاب مناسب میباشد. خوردن زنجبیل در طول روز به افزایش متابولیسم کمک میکند و این امر چربی سوزی بدن را افزایش میدهد که نتیجه آن کاهش وزن و لاغری می باشد.

در نتیجه برای افرادی که درحال کاهش وزن هستند بسیار مناسب می باشد. همچنین میتوانید این نوشیدنی را به هنگام فعالیت ورزشی نیز استفاده کنید و با این انتخاب کالری بیشتری بسوزانید. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی شگفت انگیز را به شما آموزش می دهیم. با گومگ همراه باشید.

 

اگر به فکر خنک ماندن و تامین آب بدن در تابستان هستید، توصیه می کنیم مطلب روبرو را از دست ندهید: 8 میوه پُر آب برای گرمای تابستان

 

نوشیدنی لیمو و زنجبیل

بهتر است پیش از طرز تهیه، مقداری در مورد ارزش غذایی این شربت بدانیم.

ارزش غذایی:

  • کالری به ازای هر لیوان: 11 کیلو کالری
  • کل چربی: 0 گرم
  • چربی اشباع شده: 0 گرم
  • ترانس چرب: 0 گرم
  • کلسترول: 0 میلی گرم
  • سدیم: 2 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 0 گرم
  • فیبر غذایی: 0 گرم
  • شکر: 1 گرم
  • پروتئین: 0 گرم

 

مواد لازم:

  • آب جوشیده: 4 لیوان
  • لیمو ترش: 1 عدد
  • زنجبیل: 3 گرم

 

طرز تهیه:

زنجبیل را به همراه حلقه های لیمو ترش به آب اضافه کنید و به مدت 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید، این نوشیدنی ساده یک انتخاب عالی برای شروع یک روز است.

نکته: این نوشیدنی خوش طعم را میتوانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

نظر یا سوالی دارید؟
* نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود.