جدول ارزش غذایی طالبی و کالری طالبی

کالری و جدول ارزش غذایی طالبی

در این مطلب سعی می کنیم جدول ارزش غذایی طالبی را به صورت کامل و در چند واحد اندازه گیری مختلف بررسی کنیم تا شما عزیزان بتوانید مقدار مواد مصرفی خود را به خوبی اندازه گیری کنید.

طالبی نوعی صیفی جات است و با آنکه در ایران طرفداران بی شماری دارد، اما در اصل از فرانسه و چند کشور دیگه وارد ایران شده است. این میوه شیرین و آبدار را هم به صورت قاچ شده مصرف می کنند و هم با آن خوراکی های دیگری نظیر فالوده، اسموتی و… تهیه می کنند.

البته استفاده های طالبی به همین موارد ختم نشده و حتی از پوست آن هم در طب سنتی استفاده می شود. هرچند برخی از افراد نسبت به آن آلرژی دارند اما همچنان یکی از پر فروش ترین میوه های بازار می باشد.

اطلاعاتی که در ادامه مشاهده خواهید کرد، برای عموم مردم کاربرد دارند اما افرادی که به سلامت و رژیم غذایی خود اهمیت می دهند، قطعا به دنبال آن هستند.

جدول ارزش غذایی طالبی در ۱۰۰ گرم

کالری طالبی۳۶
کل چربی۰.۱ گرم
چربی اشباع۰ گرم
چربی چند غیر اشباع۰.۱ گرم
چربی تک غیر اشباع۰ گرم
کلسترول۰ میلی گرم
سدیم۱۸ میلی گرم
پتاسیم۲۲۸ میلی گرم
کل کربوهیدرات۹ گرم
فیبر غذایی۰.۸ گرم
قند۸ گرم
پروتئین۰.۵ گرم
ویتامین آ۱٪
کلسیم۰٪
ویتامین دی۰٪
ویتامین ب۱۲۰٪
ویتامین ث۳۰٪
آهن۱٪
ویتامین ب۶۵٪
منیزیم۲٪

جدول ارزش غذایی طالبی در یک فنجان (۱۷۰ گرم)

کالری طالبی۶۱
کل چربی۰.۲ گرم
چربی اشباع۰.۱ گرم
چربی چند غیر اشباع۰.۱ گرم
چربی تک غیر اشباع۰ گرم
کلسترول۰ میلی گرم
سدیم۳۰.۶ میلی گرم
پتاسیم۳۸۷.۶ میلی گرم
کل کربوهیدرات۱۵ گرم
فیبر غذایی۱.۴ گرم
قند۱۴ گرم
پروتئین۰.۹ گرم
ویتامین آ۱٪
کلسیم۱٪
ویتامین دی۰٪
ویتامین ب۱۲۰٪
ویتامین ث۵۱٪
آهن۱٪
ویتامین ب۶۵٪
منیزیم۴٪
نظر خود را بنویسید
* تمام نظرات بعد از تایید نمایش داده می‌شوند.