طرز تهیه سیر ترشی در ۳۰ دقیقه

طرز تهیه سیر ترشی در ۳۰ دقیقه

سیر ترشی را شاید نتوانید در هر زمانی میل کنید و شب ها وقت مناسب تری برای خوردن این ترشی خوشمزه با خاصیت های فراوان است. معمولا در طول روز به علت ایجاد بوی بد دهان ممکن است استفاده از سیر کار درستی نباشد اما دوری از آن به طور کامل یک اشتباه بزرگ است! حتما این ترشی را در خانه تهیه کنید و میل کنید تا با ما هم نظر شوید.

طرز تهیه سیر ترشی بسیار آسان است و به مواد اولیه زیادی نیاز ندارد. همچنین زمان زیادی را از شما نخواهد گرفت. تقریبا همه ما از خواص سیر برای سلامتی آگاهیم. از این رو تهیه این ترشی را به شما عزیزان توصیه می کنیم. با گومگ همراه باشید.

 

ارزش غذایی سیر ترشی

پیش از هر چیز بهتر است با ارزش غذایی سیر ترشی آشنا شویم. این مشخصات بر اساس یک قاشق غذاخوری از این ترشی می باشند.

  • کالری: ۱۴
  • چربی: ۰ گرم
  • فیبر: ۰ گرم
  • کربوهیدرات: ۳ گرم
  • پروتئین: ۱ گرم
  • کلسترول: ۰ میلی گرم
  • قند: ۰ گرم
  • ویتامین ث: ۳ میلی گرم
  • کلسیم: ۱۵ میلی گرم
  • آهن: ۰ میلی گرم
  • سدیم: ۱۲ میلی گرم
  • پتاسیم: ۳۴ میلی گرم

 

مواد لازم سیر ترشی

  • یک عدد سیر بزرگ پوست کنده و حبه شده
  • دو سوم فنجان آب
  • یک سوم فنجان سرکه سفید یا قرمز
  • یک چهارم فنجان شکر
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چای خوری دانه خردل
  • نصف قاشق چای خوری دانه رازیانه
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده

 

طرز تهیه سیر ترشی

  1. یک کاسه آب را بجوشانید و سپس سیرها را به آن اضافه کنید تا به مدت ۳ دقیقه بپزند. سپس سیرها را خارج کرده و درون ظرفی بریزید که می خواهید در نهایت ترشی خود را در آن نگهداری کنید.
  2. آب، سرکه، شکر، نمک، فلفل سیاه و قرمز، دانه خردل و دانه رازیانه را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که نمک به خوبی در آن حل شود با حرارت بالا بجوشانید. سپس اجازه دهید تا حد دمای اتاق خنک شود و بعد آن را به سیرها اضافه کنید. حداقل ۸ ساعت به آن فرصت دهید تا طعم های مختلف با یکدیگر ترکیب شوند. سیر ترشی شما آماده است!

نکته: اگر می خواهید طعم بهتری بگیرد، به مدت یک ماه آن را به حال خود رها کنید و سپس میل کنید.

نظر یا سوالی دارید؟
* نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود.