طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک

پنکیک یکی از انواع کیک های ساده است که بسیار ساده و راحت آماده می شود و می تواند در یکی از وعده های صبحانه، عصرانه یا میان وعده مورد استفاده قرار گیرد. این خوراکی بین اللملی بسیار پرطرفدار و لذیذ است و انواع مختلفی دارد. اگر به دنبال یک صبحانه متفاوت و ساده می گردید طرز تهیه پنکیک می تواند برای شما مفید باشد.

طرز تهیه پنکیک ساده

برای تهیه یک پنکیک ساده و کلاسیک به مواد زیر احتیاج دارید.

مواد مورد نیاز

  • آرد سفید گندم: یک لیوان
  • تخم مرغ کامل: ۲ عدد
  • شیر یا آب: یک چهارم لیوان
  • بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره برای چرب کردن تابه: ۲۰ گرم

طرز تهیه

برای تهیه این کیک ساده ابتدا تخم مرغ ها در یک ظرف بشکنید و سپس مقداری شیر یا آب را به همراه شکر به آن اضافه کنید. وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید. بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و به صورت مرحله ای به تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود.

غلظت مایع به دست آمده باید در حد ماست باشد، نه خیلی شل و نه خیلی سفت. در صورتی که مواد خیلی سفت شد مقداری آب یا شیر به آن اضافه کنید و در صورتی که مقدار آرد ذکر شده در مواد اولیه به نظرتان کم بود می توانید کمی آرد به مایع کیک اضافه کنید.

یک تابه کوچک و نچسب انتخاب کنید و کف آن را با مقدار خیلی کمی کره چرب کنید. مواد را با ملاقه در وسط تابه بریزید و به آرامی آن را کف تابه پخش کنید. کمی صبر کنید تا مواد پنکیک به خوبی پخته شود. سپس به آرامی پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به خوبی پخته شده و کمی تغییر رنگ دهد.

باقی مواد را نیز به همین ترتیب به تابه اضافه کرده و آماده کنید. لایه های پنکیک را روی هم قرار داده و در نهایت با خامه، میوه های تازه مانند توت فرنگی و موز تزیین کرده و نوش جان کنید.

نکته مهم در خصوص آماده کردن پنکیک های کلاسیک این است که فقط یک بار باید تابه را با کره چرب کنید و برای دفعات بعدی نیازی به انجام آن نیست. در مراحل بعدی پنکیک شما به تابه نمی چسبد، به همین دلیل می توانید با خیال راحت پنکیک را در تابه بریزید.

همچنین ضخامت پنکیک ها نیز به سلیقه شخصی شما بستگی دارد، می توانید آن ها بسیار نازک درست کنید (مواد کمتری در تابه بریزید) یا می توانید آن را شبیه به کیک و کمی ضخیم تر آماده کنید.

پنکیک ورزشکاری

اگر ورزشکار هستید و قصد دارید پنکیک را در برنامه غذایی خود قرار دهید، می توانید به مواد بالا مقداری پودر پروتئین اضافه کرده و به جای شکر از موز له شده استفاده کنید. در این صورت کربوهیدرات این کیک را محدود کرده و پروتیئن آن را افزایش می دهید.

پنکیک گیاهخواری

اگر گیاهخوار هستید یا به هر دلیلی نمی توانید از تخم مرغ استفاده کنید و قصد دارید پنکیک را برای صبحانه خود تهیه کنید می توانید با حذف تخم مرغ این کیک را تهیه کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم برای پنکیک گیاهی

  • آرد سفید گندم: یک لیوان
  • بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • شکر: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری (می توانید شیره افرا یا عسل وگان را نیز جایگزین کنید).
  • شیر غیر لبنی: نصف لیوان شیر سویا، شیر بادام، شیر جو دوسر یا شیر نارگیل
  • روغن یا کره گیاهی: ۲ قاشق غذا خوری (می توانید از روغن نارگیل یا روغن کانولا استفاده کنید)

طرز تهیه

مواد خشک را با هم ترکیب کرده سپس شیر و روغن را نیز به آن ها اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا ترکیبی صاف و یکنواخت داشته باشید.

سپس کف تابه نچسب را کمی چرب کرده و مانند طرز تهیه پنکیک کلاسیک عمل کنید. بعد از تهیه کیک های خوشمزه، آن را با کمی کره گیاهی و میوه های تازه تزیین کرده و نوش جان کنید.

پنکیک برای کودکان

اگر فرزند شما برای میل کردن صبحانه ایراد می گیرد و دوست ندارد صبحانه بخورد، پیشنهاد می کنیم پنکیک را امتحان کنید. اگر قصد دارید کودک خود را بیشتر تشویق کنید می توانید از تابه های مدل دار استفاده کرده و آن را با انواع میوه های تازه تزیین کنید تا کودکتان تمایل بیشتری به خوردن آن ها داشته باشد.

پنکیک به دلیل داشتن تخم مرغ و شیر می تواند یک صبحانه یا میان وعده سالم و کامل برای بچه ها باشد.

اگر شکر نمی خورید پنکیک را از دست ندهید!

یکی از ویژگی های منحصر به فرد این خوراکی این است که می توانید آن را با هر نوع محدودیت غذایی سازگار کنید. اگر در رژیم غذایی شما شکر حذف شده است می توانید برای شیرین کردن آن از انواع مرباهای بدون شکر، عسل های طبیعی یا شیره استفاده کنید.

نکات پایانی

  • اگر از طعم وانیل لذت نمی برید می توانید از پودر دارچین، رنده پوست لیمو یا گلاب استفاده کنید.
  • اگر قصد دارید پنکیک ضخیم دست کنید شاید بهتر باشد درب تابه را ببندید تا پنکیک ها بهتر پف کنند.
  • یکی دیگر از تکنیک ها در طرز تهیه پنکیک این است که می توانید آن ها را بسیار کوچک آماده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید به پنکیک خود پودر کاکائو اضافه کنید.
  • برای تزیین پنکیک می توانید از سس شکلات، سس کارامل، عسل، شیره افرا، سس توت فرنگی یا خامه استفاده کنید.

خلاصه اینکه پیشنهاد می کنیم با هر روشی که مطابق برنامه غذایی شماست این خوراکی خوشمزه را تهیه کرده و نوش جان کنید. احتمالا طرفدار آن خواهید شد.

نظر یا سوالی دارید؟
* نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود.