تغذیه
طرز تهیه سس گوجه فرنگی به صورت گام به گام

برای یادگیری طرز تهیه سس گوجه فرنگی نیازی نیست آشپز حرفه ای باشید. در این مطلب مراحل تهیه این سس پر طرفدار را به صورت قدم به قدم خواهید آموخت.

یک سس گوجه فرنگی خوب، پایه و اساس بسیاری از غذاها مانند پیتزا، ماکارونی، مرغ و ماهی و… است. در این مطلب طرز تهیه سس گوجه فرنگی بسیار خوش طعمی را به شما آموزش می دهیم تا از این پس خودتان آن را تهیه کنید. با گومگ همراه باشید.

دستورالعملی که در ادامه مشاهده خواهید کرد، از ابتدایی ترین و کلاسیک ترین طررز تهیه سس گوجه فرنگی می باشد که با پیاز، هویج و کرفس پخته شده در مقداری روغن زیتون شروع می شود و سپس به آن سیر، گوجه فرنگی و چاشنی های دیگر اضافه می شود.

البته این سس را می توانید با قارچ، سوسیس، زیتون و انواع سبزیجات مورد علاقه خود تهیه کنید. در واقع این دستورالعمل به صورت پایه می باشد و شما این اختیار را دارید که آن را با خلاقیت خودتان مجددا طراحی کنید.

اگر شما هم سس گوجه فرنگی را با روش خودتان تهیه می کنید، می توانید طرز تهیه آن را در بخش نظرات (انتهای مطلب) با ما و دیگر مخاطبان گومگ در میان بگذارید. خوشحال می شویم!

اکنون بهتر است به سراغ مواد لازم و طرز تهیه برویم.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی

زمان آماده سازی۵ دقیقه
زمان پخت و پز۳۵ دقیقه
مقدار سسی که تهیه می شود۲.۵ فنجان

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون تصفیه نشده
  • نصف یک پیاز متوسط که کاملا ریز خرد شده باشد
  • ۱ هویج کوچک یا نصف یک هویج بزرگ که ریز خرد شده باشد
  • ۱ ساقه کرفس کوچک با تاج های سبز که به صورت ریز خرد شده باشد
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • ۱ سیر میخک چرخ شده
  • نصف قاشق چای خوری ریحان خشک یا ۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  • ۳۵۰ گرم گوجه فرنگی تازه پوست کنده شده که آن را باید کاملا له کنید
  • ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل دلمه ای تازه له شده برای مزه دار کردن سس

دستورالعمل تهیه سس گوجه فرنگی:

  • پیاز، هویج، کرفس و جعفری را به آرامی بپزید: روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده، هویج، کرفس و جعفری را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب بپزند. حرارت را کم کرده و مواد را در کف ظرف خش کنید و درب آن را ببندید. سپس اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مواد درون آن بپزند. گاهی اوقات مواد را هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند یکدست پخته شوند.
  • سیر را اضافه کنید: درب ظرف را برداشته و سیر خرد شده را به مواد دیگر اضافه کنید. حرارت را به متوسط افزایش دهید و بگذارید مواد دیگر با سیر به مدت ۳۰ ثانیه بپزند.
  • گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید: گوجه فرنگی ها را به همراه آبشان به مواد دیگر اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی و ریحان را اضافه و به مقدار دلخواهتان نمک و فلفل بیفزایید. در این مرحله به مدت زمان ۱۵ دقیقه روی حرارت کم مواد را بپزید و تا زمانی که مواد درون ظرف غلیظ شوند باید اجازه پختن به آن ها بدهید.
  • سس شما آماده است! نوش جان.


منبع: simplyrecipes

داغ ترین مطالب