جدول ارزش غذایی شلغم خام و پخته

جدول ارزش غذایی شلغم خام و پخته

در فصل های سرد سال معمولا برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا، مصرف شلغم بسیار زیاد می شود. در این مقاله می خواهیم جدول ارزش غذایی شلغم خام و پخته را به همراه جزییات کامل مانند کالری آن ها را مورد بررسی قرار دهیم. با گومگ همراه باشید.

پیش از بررسی این جداول لازم به ذکر است که حقایق تغذیه ای شلغم خام با پخته متفاوت است و اگر روی میزان مواد مصرفی خود، حساسیت بسیار زیادی دارید، پیشنهاد می کنیم در مصرف نوع خام و پخته آن دقت بیشتری داشته باشید. به عنوان مثال، سدیم شلغم پس از پختن به شدت کاهش پیدا می کند و به نوعی سالم تر می شود، اما چربی آن تغییری نمی کند.

جدول ارزش غذایی شلغم خام در ۱۰۰ گرم

ماده غذاییمقدار
کالری شلغم خام۲۸
کل چربی۰.۱ گرم
چربی اشباع۰ گرم
چربی چند غیر اشباع۰.۱ گرم
چربی تک غیر اشباع۰ گرم
کلسترول۰ میلی گرم
سدیم۶۷ میلی گرم
پتاسیم۱۹۱ میلی گرم
کل کربوهیدرات۶ گرم
فیبر غذایی۱.۸ گرم
قند۳.۸ گرم
پروتئین۰.۹ گرم
ویتامین آ۰٪ ارزش روزانه
کلسیم۳٪ ارزش روزانه
ویتامین دی۰٪ ارزش روزانه
ویتامین ب ۱۲۰٪ ارزش روزانه
ویتامین ث۳۵٪ ارزش روزانه
آهن۱٪ ارزش روزانه
ویتامین ب ۶۵٪ ارزش روزانه
منیزیم۲٪ ارزش روزانه

جدول حقایق تغذیه ای شلغم پخته در ۱۰۰ گرم

ماده غذاییمقدار
کالری شلغم پخته۲۲
کل چربی۰.۱ گرم
چربی اشباع۰ گرم
چربی چند غیر اشباع۰ گرم
چربی تک غیر اشباع۰ گرم
کلسترول۰ میلی گرم
سدیم۱۶ میلی گرم
پتاسیم۱۷۷ میلی گرم
کل کربوهیدرات۵ گرم
فیبر غذایی۲ گرم
قند۳ گرم
پروتئین۰.۷ گرم
ویتامین آ۰٪ ارزش روزانه
کلسیم۳٪ ارزش روزانه
ویتامین دی۰٪ ارزش روزانه
ویتامین ب ۱۲۰٪ ارزش روزانه
ویتامین ث۱۹٪ ارزش روزانه
آهن۱٪ ارزش روزانه
ویتامین ب ۶۵٪ ارزش روزانه
منیزیم۲٪ ارزش روزانه


منبع: gomag

نظر یا سوالی دارید؟
* نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود.