
تغذیه
بروزرسانی در ۴ شهریور ۱۳۹۹
جدول ارزش غذایی انبه
انبه میوه ای گرمسیری است که طعمی خاص دارد. جدول ارزش غذایی انبه و کالری انبه را در این مطلب مورد بررسی قرار خواهیم داد. این میوه در نواحی گرمسیری مانند هندوستان پرورش داده می شود و به سایر نقاط جهان صادر می شود. جالب است بدانید که این میوه سرشار از ویتامین C بوده و قابلیت کشت در گلدان را نیز دارد.
جدول ارزش غذایی انبه در ۱۰۰ گرم
| ماده غذایی | مقدار |
|---|---|
| کالری انبه | ۶۰ |
| کل چربی | ۰.۴ گرم |
| چربی اشباع | ۰.۱ گرم |
| چربی چند غیر اشباع | ۰.۱ گرم |
| چربی تک غیر اشباع | ۰.۱ گرم |
| کلسترول | ۰ میلی گرم |
| سدیم | ۱ میلی گرم |
| پتاسیم | ۱۶۸ میلی گرم |
| کل کربوهیدرات | ۱۵ گرم |
| فیبر غذایی | ۱.۶ گرم |
| قند | ۱۴ گرم |
| پروتئین | ۰.۸ گرم |
| ویتامین آ | ۲۱٪ ارزش روزانه |
| کلسیم | ۱٪ ارزش روزانه |
| ویتامین دی | ۰٪ ارزش روزانه |
| ویتامین ب ۱۲ | ۰٪ ارزش روزانه |
| ویتامین ث | ۶۰٪ ارزش روزانه |
| آهن | ۱٪ ارزش روزانه |
| ویتامین ب ۶ | ۵٪ ارزش روزانه |
| منیزیم | ۲٪ ارزش روزانه |





