نوشیدن چای می تواند خطر سکته قلبی و مغزی را کاهش دهد
تحقیقات جدید نشان می دهد افرادی که بیش از سه بار در هفته چای می نوشند، علائم سلامت قلب و عروق را نشان می دهند. پلی فنل ها ترکیباتی هستند که در چای سیاه و سبز یافت شده و فواید فراوانی برای سلامتی دارند. این فواید در چای سبز و بر روی آقایان بیشتر مشاهده می شود. نوشیدن یک فنجان چای می تواند طول عمر شما را افزایش دهد.
تحقیقاتی که در مجلات قلب و عروق منتشر شده اند، پیشنهاد می کنند که سه مرتبه یا بیشتر، در هفته چای بنوشید تا سلامت عروق و طول عمر شما افزایش یابد. محققان علوم پزشکی در پکن یک مطالعه گسترده و طولانی مدت بر روی ۱۰۰۹۰۲ شرکت کننده که سابقه حمله قلبی، سکته مغزی یا سرطان را نداشتند، انجام دادند.
کسانی که در این مطالعه عادت به نوشیدن چای را در خود حفظ کرده بودند ۵۶٪ خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته قلبی در آن ها کاهش یافت.
البته این مطالعه خاطرنشان می کند که به نظر برخی کارشناسان، لزوما ارتباطی بین نوشیدن چای و سلامت قلب و عروق و طول عمر وجود ندارد.
قدرت پلی فنل های موجود در چای
کارشناسان می گویند پلی فنل ها در چای های ارگانیک سبز و سیاه می توانند مزایای زیادی برای سلامتی به همراه داشته باشند. این مزایا شامل بهبود عملکرد رگ های خونی، رقیق تر شدن خون و کاهش انقباضات است. همچنین این ترکیبات می توانند کلسترول خوب را افزایش دهند، از این رو به محافظت از قلب کمک می کنند.
پلی فنل ها باعث کاهش التهاب شده و از لخته شدن و سفتی خون جلوگیری می کنند. کارشناسان خاطرنشان می کنند از آنجایی که پلی فنل ها به مدت طولانی در بدن باقی نمی مانند، برای دستیابی به فواید آن ها لازم است به صورت مداوم و مکرر چای بنوشید.
چای سبز یا چای سیاه
در حالی که هر دو چای حاوی پلی فنل ها هستند، اما توصیه می شود که بیشتر چای سبز بنوشید. این توصیه می تواند به این دلیل باشد که طی فرایندی که بر روی چای سیاه انجام می شود، ممکن است اثر پلی فنل ها در آن کاهش یابد.
نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که چای سبز می تواند علائم سلامتی را در مردان بیشتر از زنان نشان دهد. همچنین محققان می گویند که نوشیدن این چای می تواند بیماری های قلبی و سکته مغزی را در زنان کاهش دهد.
منبع: healthline