خواص انجیر تازه

خواص انجیر تازه

انجیر تازه یکی از میوه های زیبا، خوش عطر و خوش طعمی است که طرفداران زیادی دارد. این میوه در تهیه مربا، کیک، اسموتی و دسر مورد استفاده قرار می گیرد. خشک شده انجیر نیز می تواند بخشی از یک آجیل سالم باشد. اگر شما هم از طرفداران این میوه هستید این مقاله را تا پایان مطالعه کنید تا با خواص انجیر تازه آشنا شوید.

خواص انجیر تازه

تقویت سلامت گوارش

انجیر تازه حاوی مقدار زیادی فیبر است و می تواند از یبوست جلوگیری کند. اگر با مشکل یبوست رو به رو هستید یا گوارش شما به خوبی کار نمی کند، می توانید به جای استفاده از ملین ها از انجیر به عنوان میان وعده استفاده کنید. مصرف روزانه انجیر می تواند برای بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر نیز مفید باشد.

کمک به سلامت قلب

داشتن قلبی سالم برای همه افراد مهم است. استفاده از انجیر تازه یک راه ساده و طبیعی برای کاهش فشار خون و کلسترول است که می تواند به طور غیر مستقیم سلامت قلب شما را تضمین کند.

جلوگیری از دیابت

افراد مبتلا به دیابت و قند خون برای استفاده از میوه ها محدودیت های زیادی دارند. اما خبر خوب این است که انجیر اگر چه حاوی قند است، اما برای این بیماران محدودیتی ندارد و می تواند به تنظیم دیابت نیز کمک کند. اما بهتر است در خوردن آن زیاده روی نکنید.

افزایش تراکم استخوان

همانطور که می دانید برای داشتن استخوان های سالم و محکم به کلسیم نیاز دارید. اگر گیاهخوار هستید می توانید کلسیم مورد نیاز خود را با مصرف انجیر تامین کنید. همچنین انجیر دارای سطوح بالایی از منیزیم، فسفر و پتاسیم است که می تواند به حفظ و رشد استخوان ها کمک کند.

کمک به سلامت پوست و مو

برای داشتن پوست و موی سالم به تغذیه مناسب و کامل احتیاج دارید. انجیر تازه به شما کمک می کند تا مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین کرده و در نتیجه، پوست و موی بهتر و سالم تری داشته باشید. زینک و آهن دو ماده معدنی هستند که ریزش مو را کاهش می دهند و به رشد مجدد آن کمک می کنند. خوشبختانه انجیر حاوی این دو ماده معدنی است.

سرشار از ویتامین C است

به دلیل داشتن ویتامین ث می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده و بدن را در برابر عفونت ها مقاوم سازد. همچنین وجود ویتامین ث باعث می شود جذب آهن بهتر انجام شود، به همین دلیل استفاده از این میوه به طور غیر مستقیم در درمان کم خونی موثر است.

سرشار از آنتی اکسیدان است

وجود آنتی اکسیدان در ترکیبات انجیر باعث می شود که این میوه به کاهش التهاب کمک کرده و در مقابله با سرطان ها مفید باشد. همچنین آنتی اکسیدان می تواند از پیری زودرس جلوگیری کند. برای به تاخیر انداختن بیماری های مزمن بهتر است انجیر را در لیست میوه های خود قرار دهید.

چه کسانی می توانند خواص انجیر تازه بهره‌مند شوند؟

  • بیماران دیابتی
  • بیماران قلبی
  • بیماران سرطانی
  • افراد مبتلا به فشار خون بالا
  • ورزشکاران
  • افرادی که به دنبال کاهش وزن و لاغری هستند
  • سالمندان
  • کودکان
  • افراد مبتلا به یبوست
  • زنان باردار
  • مادران شیرده
  • افراد مبتلا به کم خونی
  • کسانی که از رژیم غذایی کم کلسترول پیروی می کنند
  • گیاهخواران
  • کسانی که از رژیم کتو استفاده می کنند

نکاتی درباره خرید و نگهداری انجیر تازه

برای خرید بهتر است انجیر هایی را انتخاب کنید که کمتر رسیده هستند. این موضوع کمک می کند ماندگاری میوه بیشتر باشد. انجیرهای سالم، بدون لکه، رسیده (نه فوق العاده نرم) و درشت طعم بهتر و شیرین تری دارند.

برای نگهداری طولانی مدت از این میوه می توانید آن را به صورت خشک شده یا مربا بسته بندی کنید. نگهداری انجیر در فریزر نیز امکان پذیر است.

منابع این مقاله عبارتند از: tarladalal و plantmegreen.

نظر یا سوالی دارید؟
* نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود.