طرز تهیه نوشیدنی لیمو و زنجبیل
نوشیدنی لیمو و زنجبیل یک نوشیدنی مناسب برای فصل تابستان و گرما می باشد
با گرم شدن هوا هیچ چیز دلچسب تر از یک نوشیدنی خنک و لذیذ نیست، اما برای لذت از این تجربه نیازی نیست به کافی شاپ و فروشگاه ها بروید و نوشیدنی های پر از شکر و کالری را انتخاب کنید.
دو ماده اصلی و تشکیل دهنده این نوشیدنی، هرکدام به تنهایی یک سم زدای بسیار قوی به حساب می آیند، علاوه بر آن زنجبیل خواص ضد عفونی کننده و ضد التهاب دارد و برای افرادی که از دردهای مفصلی رنج میبرند یک انتخاب مناسب میباشد. خوردن زنجبیل در طول روز به افزایش متابولیسم کمک میکند و این امر چربی سوزی بدن را افزایش میدهد که نتیجه آن کاهش وزن و لاغری می باشد.
در نتیجه برای افرادی که درحال کاهش وزن هستند بسیار مناسب می باشد. همچنین میتوانید این نوشیدنی را به هنگام فعالیت ورزشی نیز استفاده کنید و با این انتخاب کالری بیشتری بسوزانید. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی شگفت انگیز را به شما آموزش می دهیم. با گومگ همراه باشید.
اگر به فکر خنک ماندن و تامین آب بدن در تابستان هستید، توصیه می کنیم مطلب روبرو را از دست ندهید: 8 میوه پُر آب برای گرمای تابستان
نوشیدنی لیمو و زنجبیل
بهتر است پیش از طرز تهیه، مقداری در مورد ارزش غذایی این شربت بدانیم.
ارزش غذایی:
- کالری به ازای هر لیوان: 11 کیلو کالری
- کل چربی: 0 گرم
- چربی اشباع شده: 0 گرم
- ترانس چرب: 0 گرم
- کلسترول: 0 میلی گرم
- سدیم: 2 میلی گرم
- کربوهیدرات: 0 گرم
- فیبر غذایی: 0 گرم
- شکر: 1 گرم
- پروتئین: 0 گرم
مواد لازم:
- آب جوشیده: 4 لیوان
- لیمو ترش: 1 عدد
- زنجبیل: 3 گرم
طرز تهیه:
زنجبیل را به همراه حلقه های لیمو ترش به آب اضافه کنید و به مدت 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید، این نوشیدنی ساده یک انتخاب عالی برای شروع یک روز است.
نکته: این نوشیدنی خوش طعم را میتوانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.