درمان طبیعی اختلال نعوظ

درمان طبیعی اختلال نعوظ

علاوه بر روش های پزشکی، روش هایی برای درمان طبیعی اختلال نعوظ وجود دارند که می توانند بسیار کارساز باشند.

برای درمان طبیعی اختلال نعوظ روش های مختلفی وجود دارد. اختلال نعوظ زمانی اتفاق می افتد که جریان خون به آلت تناسلی کاهش یابد. این اختلال به دلایل مختلفی ایجاد می شود و درمان آن اگر چه با روش های تهاجمی مانند جراحی و دارو درمانی امکان پذیر است، اما روش های طبیعی نیز برای رفع این مشکل وجود دارند. در این مقاله می خواهیم روش های طبیعی برای درمان نعوظ را به شما معرفی کنیم.

روش های درمان طبیعی اختلال نعوظ

۱. رژیم غذایی خود را تغییر دهید

مردان مبتلا به اضافه وزن و فشار خون بالا معمولا با اختلال نعوظ مواجه هستند. این اختلال با دیابت و بیماری های قلبی نیز در ارتباط است. ایجاد تغییرات ساده در رژیم غذایی می تواند به کاهش وزن، کاهش فشار خون و رفع اختلال نعوظ کمک کند. برخی از نکات مهمی که لازم است در نظر بگیرید عبارتند از:

  • مصرف غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس را کاهش دهید.
  • آب بیشتری بنوشید.
  • میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید.
  • از غلات کامل و برنج قهوه ای استفاده کنید.
  • استفاده از گوشت های چرب را محدود کنید.
  • به جای گوشت قرمز از مرغ و ماهی استفاده کنید.
  • از غذاهای متنوع استفاده کنید.

۲. سیگار نکشید

بسیاری از مردان همزمان با ترک سیگار اثرات مثبت آن را مشاهده می کنند. سیگار کشیدن باعث انسداد یا تنگ شدن شریان های بدن می شود و می تواند باعث اختلال نعوظ شود. اگر از سیگار استفاده می کنید و یا تنباکو می کشید لازم است که برای ترک آن اقدام کنید. این مقاله می تواند به شما در این زمینه کمک کند: ترک سیگار؛ نکاتی برای روزهای سخت ابتدایی.

۳. ورزش کنید

انجام ورزش، حتی اگر یک پیاده روی ساده باشد می تواند به درمان اختلال نعوظ کمک کند. هر تمرینی که باعث افزایش ضربان قلب شود خوب است. دوچرخه سواری، دویدن، شنا و بدنسازی گزینه های فوق العاده ای هستند که می توانند به کاهش وزن و کاهش فشار خون کمک کنند. تنها نکته مهم و حائز اهمیت این است که حتما ورزش را به صورت منظم پیگیری کنید. اگر می خواهید درباره فواید ورزش در این زمینه اطلاعات بیشتری به دست آورید، این مقاله را از دست ندهید: با پنج تاثیر ورزش کردن بر روابط جنسی آشنا شوید.

۴. الکل مصرف نکنید

الکل سیستم عصبی مرکزی را تحت تاثیر قرار داده و می تواند باعث ایجاد اختلال نعوظ شود. همچنین استفاده از الکل می تواند باعث آسیب به کبد و سایر قسمت های بدن شود. اگر به دنبال راهی برای درمان طبیعی این اختلال هستید، باید مصرف الکل را قطع کنید.

۵. تمرینات کگل را انجام دهید

این تمرینات اگر چه برای زنان بسیار مفید هستند، اما به مردان نیز کمک می کنند تا اختلال نعوظ خود را برطرف کنند. این تمرینات بسیار ساده هستند و به راحتی قابل اجرا می باشند.

نحوه انجام تمرینات کگل به شرح زیر است:

  • عضلات لگن خود را به مدت 3 ثانیه منقبض کنید، انگار که قصد دارید جریان ادرار را متوقف کنید. سپس به مدت 3 ثانیه استراحت کرده و عضلات را شل کنید.
  • ۳ مرتبه در روز و هر مرتبه 10 تا 15 بار این تمرین را تکرار کنید.
  • هر هفته 1 ثانیه به تمرین خود اضافه کنید.
  • صبور باشید ممکن است چند هفته طول بکشد تا متوجه تغییرات شوید.

۶. استرس خود را مدیریت کنید

کنترل و مدیریت استرس باعث افزایش میل جنسی و رفع اختلال نعوظ می شود. روش های کنترل استرس را بیاموزید. و آن ها را به کار بگیرید. پیشنهاد می کنیم از راهکارهای ارائه شده در این مطلب کمک بگیرید: با بکارگیری این روش های ساده استرس و اضطراب خود را مدیریت کنید.

۷. خوب بخوابید

الگوی خواب نامناسب می تواند عوارض بد زیادی داشته باشد. خواب ناکافی روی میل جنسی تاثیر می گذارد و می تواند عملکرد جنسی را کاهش دهد. رابطه پیچیده ای بین سطح هورمون های جنسی مانند تستوسترون و خواب وجود دارد.

۸. استفاده از طب سوزنی

تحقیقات زیادی اثر بخش بودن طب سوزنی در درمان اختلال نعوظ را ثابت کرده اند. این روش می تواند یک راه حل مکمل برای درمان مردان باشد.

چه زمانی لازم است به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر به طور منظم اختلال نعوظ را تجربه می کنید و استفاده از روش های درمان طبیعی برای شما موثر نیست، لازم است که از یک پزشک کمک گرفته و درمان با دارو را امتحان کنید. توصیه می شود که از درمان های خودسرانه جدا خودداری کنید.

سوالات متداول

۱. کدام غذا برای درمان نعوظ خوب است؟

هیچ غذای خاصی برای درمان این مشکل وجود ندارد. اما آب انار یا جینسینگ می توانند برای برخی موارد کارساز باشند.

۲. آیا ویتامین ها می توانند به درمان اختلال نعوظ کمک کنند؟

بله، ویتامین ها می توانند برای کاهش علائم اختلال نعوظ موثر باشند.

نکات پایانی

برای درمان این اختلال بهتر است از یک مشاور هم کمک بگیرید. گاهی صحبت کردن با یک روان درمانگر بسیار کارساز است. نکته مهم دیگر این است که به هیچ عنوان از درمان های خودسرانه و روش های غیر استاندارد استفاده نکنید.

منابع این مقاله عبارتند از: everydayhealth، medicalnewstoday و upmc.

نظر یا سوالی دارید؟
* نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود.