کاهش خطر ابتلا به کرونا با نوشیدن یک فنجان قهوه در روز
بر اساس مطالعه ای که در مجله Nutrients منتشر شده است، قهوه می تواند به پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر باشد. اگر قهوه را بیشتر از چای دوست دارید، ممکن است این خبر شما را خوشحال کند. طبق نتایج این مطالعه جدید که توسط محققان دانشگاه نورث وسترن آمریکا انجام شده است، نوشیدن یک یا چند فنجان قهوه در روز می تواند خطر ابتلا به COVID-19 را در مقایسه با کسانی که قهوه مصرف نمی کنند، حدود ۱۰ درصد کاهش دهد.
خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قهوه به اثبات رسیده است.
همچنین نوشیدن قهوه می تواند خطر ابتلا به ذات الریه در افراد مسن را کاهش دهد. به طور کلی، اثر محافظتی قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا ثابت شده است، اما نیازمند بررسی بیشتر می باشد.
این تیم تحقیقاتی سوابق ۴۰,۰۰۰ بزرگسال انگلیسی را تجزیه و تحلیل کردند. آن ها رابطه بین کرونا و مصرف روزانه مواد غذایی خاصی مانند قهوه، چای، ماهی روغنی، گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز، میوه و سبزیجات را بررسی کردند.
آن ها دریافتند که مصرف حداقل ۰.۶۷ وعده در روز سبزیجات (پخته یا خام، به استثنای سیب زمینی) با کاهش خطر ابتلا به کرونا همراه است.
همچنین مشخص شد که مصرف گوشت فرآوری شده به میزان کمتر از ۰.۴۳ وعده در روز با افزایش خطر ابتلا به کرونا همراه است. با این حال مصرف گوشت قرمز هیچ خطری ندارد و پیشنهاد می شود که به جای گوشت های فرآوری شده از گوشت معمولی استفاده کنید.
این محققان می گویند: نتایج تحقیقات ما این فرضیه را ثابت می کند که عوامل تغذیه ای می توانند سیستم ایمنی بدن را از جنبه های مختلفی تحت تأثیر قرار دهند، بنابراین می توانند بر میزان ابتلا به کرونا نیز موثر باشند. تشویق به رعایت برخی از رفتارهای تغذیه ای (به عنوان مثال، افزایش مصرف سبزیجات و کاهش مصرف گوشت فرآوری شده) می تواند به جلوگیری از شیوع این ویروس کمک کند.
منبع: india