انواع مختلفی از کدو وجود دارند. ما پیش از این در گومگ به بررسی جدول ارزش غذایی کدو سبز پرداخته ایم و اکنون می خواهیم به سراغ نوع دیگری از این خانواده، یعنی معرفی ارزش غذایی کدو حلوایی برویم. این نوع کدو سرشار از آنتی اکسیدان ها است. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزادی که می توانند عامل بسیاری از بیماری ها باشند، مبارزه می کنند.
از دیگر خواص کدو تنبل می توان به مبارزه و پیشگیری با سرطان اشاره کرد که دلیل آن وجود کاروتنوئید فراوان در این ماده غذایی می باشد. علاوه بر این ها، این نوع کدو حاوی ویتامین آ می باشد که از ویتامین های ضروری برای تقویت پوست و تولید سلول های جدید پوستی می باشد.
از فواید دیگر کدو حلوایی می توان موارد زیر را نام برد:
باعث تقویت عملکرد مغز می شود.
به درمان سرفه کمک می کند.
به کاهش تب کمک می کند.
به کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا کمک می کند.
اسهال را برطرف می کند.
از ایجاد چین و چروک پوستی و علائم پیری جلوگیری می کند.